1. Haberler
  2. Gündem
  3. İnci Taneleri Dilber Kimdir? 2024

İnci Taneleri Dilber Kimdir? 2024

İnci Taneleri Dilber Kimdir
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnci Taneleri Dilber kimdir sorusu, özellikle de son zamanların en çok merak edilenleri arasında yer almaktadır. 25 Ocak Perşembe akşamı ilk defa izleyicilere sunulacak olan Kanal D dizisi İnci Taneleri, gerçekten de çok sevildi. Bu harika dizinin başrollerinde ise Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosu kadar, konusu da bir hayli dikkat çekmektedir. 

Dizinin oyuncu kadrosunda en dikkat çeken isim ise hiç şüphesiz ki Dilber karakteri oldu. Dizideki Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü’nün hayatına dair yapılan araştırmaların sayısında da ciddi oranlı artışlar görülmekte. Kullanıcılar son bir haftada, İnci Taneleri Dilber kimdir sorusunu sıklıkla sormaktadır. İşte dizinin önemli bir oyuncusu olan Hazar Ergüçlü kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı ve benzeri konulara yönelik soruların cevabı.

İnci Taneleri Dilber Kimdir? Oyuncunun Dizideki Rolü Hakkında Detaylı Bilgiler

İnci Taneleri Dilber kimdir sorusunun detaylı bilgilerini bu kısımda görebileceksiniz. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan İnci Taneleri dizisi, konusu ve ilk 2 bölümüyle birlikte herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Dizide pavyon sanatçısı olan Dilber, sergilediği dans performansı ile herkesin beğenisini toplamayı başardı. Bu dans, tek bir sahnesiyle bile milyonlarca izlemeye ulaşmayı başarırken, dansın ve karakterin canlandırıcısı Hazar Ergüçlü, izleyenlerin takdirini topladı. 

İnci Taneleri Dilber Kimdir

Dilberin hayat hikayesini anlatırken kurduğu, “herkes yer içer, hesabı Dilber öder” sözü ise resmen izleyicilerin yüreğine oturdu diyebiliriz. Hatta sıra bu sözle bile dizi konusunun çok daha derin şekilde merak edilmekte olduğunu söyleyebiliriz. Dizide, Dilber ve Azem’in yolları birbiriyle kesişir. 

Dilber pavyonlarda şarkı söyleyerek geçimini sağlamaya çalışan bir kadın. Azem ise çocuklarını bulmaya çalışıyor. Zaten bu ikilinin yolları ise tam da bu esnada kesişiyor. Dilber, canlandırıcı karakter ile güçlü ve kendi ayakları üzerinde durmayı başaran bir kadın imajı göstermektedir. Azem ise çocuklarını arayan, onlara değer veren önemli bir baba figürüdür. 

Her ikisinin de zorluklarla mücadele ettiği ve umut dolu olan hikayeleri, ekranları başındaki seyircileri ciddi oranda heyecanlandırıyor. Şimdi de İnci Taneleri Dilber kimdir konumuzun detayına inelim. 

Hazar Ergüçlü Kimdir? 

İnci Taneleri Dilber kimdir konumuzda, şimdi dizi karakterini canlandıran oyuncunun gerçek hayatına göz atalım. Hazar Ergüçlü kimdir sorusu da yine en çok arananlar arasında bulunuyor. 

Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 tarihinde Kıbrıs’ta dünyaya geldi. İlk sahne deneyimini ise Lefkoşa Türk Belediyesi’nde gençlere yönelik yürüttüğü bir tiyatroda gerçekleştirdi. Derviş Zaim’in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmi ise Hazar Ergüçlü’nün ilk profesyonel oyunculuğu oldu. 

Oyuncunun bir sonraki profesyonel rol deneyimi ise 2011 yılında yine Kanal D ekranlarında yayımlanmaya başlayan Kuzey Güney adlı dizi oldu. Kendisi bu dizide “Sinay Canan” karakterini canlandırdı. 

Sonrasında ise 2013 ile 2015 yılları arasında Star TV’de yayında olan Medcezir dizisinin başrol isimlerinden biri olan “Eylül Buluter” karakteri olarak ekranlarda yer aldı. 

Hazar Ergüçlü Kimdir?

Hazar Ergüçlü’nün bu diziden sonraki durağı ise Analar ve Anneler dizisi oldu. Burada da “Kader” karakterine can verdi. Sonra 2016 yılında yayına başlayan ve Star TV’den izlenen Yüksek Sosyete dizisinin “Cansu Koran” adlı karakteri oldu. Yine Star TV’de yayımlanan bir dizi ile oyunculuk hayatına devam eden Hazar Ergüçlü, bu defa da Hayat Sırları dizisinde rol aldı. 2017 ile 2018 yıllarında yayımlanan bu dizide, “Seher Kuzgun” karakterine can verdi. 

Kendisini, 2017 yılı yapımı olan Kar filmindeki Müzeyyen karakteri olarak da gördük. Aynı zamanda bu rolle birlikte, ciddi oranlı bir beğeni yakaladığı da söylenebilir. Zaten bu yapımdan hemen sonra da 2018 yılı Nuri Bilge Ceylan yapımı olan Ahlat Ağacı filminin “Hatice” karakteri olarak ekranlarda yer almaya devam etti. 

Hazar Ergüçlü Dijital Platformlarda da Yer Aldı

İnci Taneleri Dilber kimdir başlıklı konumuzda, oyuncunun kariyerine derin bir giriş yaptık. Şimdiye kadar oynamış olduğu dizi ve filmleri sıraladık. Bu kısımda ise kendisinin dijital platform rollerine de yer vereceğiz. 

2018 yılında, bir dijital içerik platformu olan BluTV’de yayımlanan Dudullu Postası adlı dizi, oyuncunun “Melis” karakteri ile ekranlarda olduğu bir yapımdı. Sonrasında, yine ilk olarak 2018 yılında yayımlanmaya başlayan ve Netlix platformuna ait olan Hakan:Muhafız dizisinde ise tam dört sezon boyunca rol aldı. Hazar Ergüçlü, bu dizide “Zeynep Erman” karakteri olarak ekranlardaydı. 

2019 yılı yapımı olan BBC dizisi The Mallorca Files adlı dizide ise “Azra Polat” karakterine can vererek konuk oyuncu olarak görev aldı. Kendisini, 2020 yılında yayımlanan Alev Alev dizisiyle birlikte tekrardan televizyon kanallarında görmeye başladık. Güzel oyuncu, Show TV ekranlarında izlenen bu dizide “Çiçek Görgülü” karakterini canlandırdı. İnci Taneleri Dilber kimdir konumuzda oyuncunun kariyerini anlatmaya hızlıca devam ediyoruz. 

2021 yılının Kasım ayında ise yeniden dijital platforma geçiş yaptı ve BluTV’te yayınlanan Saklı isimli dizinin “Aslı” karakteri olarak başrol oynadı. Sonrasında, 10 Ağustos 2022 tarihinde Netflix’de yayınlanan Gönül filmi, henüz ilk haftasında tam 2,5 milyon saat izlenerek Netflix’in dünyada en çok izlenen 10 yapımı arasına girmeyi başardı. Hazar Ergüçlü, bu filmde “Sümbül” rolünü oynadı ve başrolde yer aldı. 

Oyuncu, şimdilerde ise Exxon platformunda yayınlanan “Sadece Arkadaşız” dizisinde de rol alıyor. Dizi, 15’er dakikalık bölümler halinde yayınlanmaktadır. Oyuncu bu dizide “Ece” rolüne hayat veriyor. 

2022 yılındaki Hayat Bugün Dizisi’nin Onkoloji Uzmanı Doçent Doktor “Suzan Mayer” karakterine can vererek ekranlarda yer almaya devam etti. Hazar Ergüçlü, oyunculuğunun yanı sıra aynı zamanda yapımcılık da yapmaktadır. Yine kendisinin yapımcılığını yaptığı ve aynı zamanda bu alanda ilk filmi olan “Beni Sevenler Listesi” filmi, 40. İstanbul Film Festivali’nden Altın Lale En İyi Film Ödülü’nün kazananı oldu. İnci Taneleri Dilber kimdir sorusuna verebileceğimiz kariyer odaklı cevaplar bunlardı. Şimdi de ünlü oyuncu hakkındaki diğer bilgilere göz atalım. 

Hazar Ergüçlü Hakkında Diğer Merak Edilenler

İnci Taneleri Dilber kimdir sorusu kapsamında, sizlere şimdi de ünlü oyuncu hakkında merak edilen diğer soruların yanıtlarını vereceğiz. Bu soruları şu şekilde sıralayabiliriz;

Hazar Ergüçlü Kaç Yaşında?

1 Ocak 1992 yılında doğan Hazar Ergüçlü, şu an 32 yaşındadır. 

Hazar Ergüçlü Boyu Kaç?

Hazar Erüçlü’nün boyu 1.70’dir. 

Hazar Ergüçlü Nereli?

Hazar Ergüçlü’nün memleketi Kıbrıs, Kuzey Lefkoşa’dır. 

Hazar Ergüçlü Oyunculuk Hayatına Ne Zaman Başladı?

Hazar Ergüçlü, oyunculuğa 2010 yılında başlamıştır. 

Hazar Ergüçlü’nün Aldığı Ödüller

Hazar Ergüçlü’nün Aldığı Ödüller

Hazar Ergüçlü’nün aldığı ödüller şunlardır;

Yıl Ödül veren organizasyon Kategori Proje Kaynak Sonuç
2018 18. Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü Kar [11] Kazandı
2019 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü [12] Kazandı
24. Altın Objektif Ödülleri Yılın Dijital Platform Dizisi Kadın Oyuncusu Hakan: Muhafız [13] Kazandı
51.SİYAD Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Ödülü Kar [14] Kazandı
2022 9. Yeni Tiyatro Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Ödülü Timsah Ateşi [15] Kazandı

Alıntı: Vikipedia

İnci Taneleri Dilber kimdir konulu içeriğimizde, oyuncunun tanıtımı bu şekildeydi. Ayrıca bu konuya ek olarak sizler için hazırladığımız en iyi motivasyon filmleri başlıklı içeriğimizi de okuyup inceleyebilirsiniz. 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir