1. Haberler
  2. Gündem
  3. Neslim Güngen Kimdir? Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor, Tutuklandı mı, Hapiste mi, Neden?

Neslim Güngen Kimdir? Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor, Tutuklandı mı, Hapiste mi, Neden?

Neslim Güngen Kimdir?
Neslim Güngen Kimdir?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Neslim Güngen kimdir? Kaç yaşında, Ne İş yapıyor, Tutuklandı mı, Hapiste mi, Neden?” İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Neslim Güngen Kimdir?

Neslim Güngen, 1986 yılında Türkiye’de doğmuştur. Kendisi, güzellik sektöründe ün yapmış bir isimdir. Baba tarafından Gümüşhane ve anne tarafından da Çankırılı olan Güngen, kuaförlük ve güzellik sektörüne ilk defa 13 yaşındayken adım atmıştır. 19 yaşında anne olan sosyal medya fenomeni, 22 yaşında ise yurt dışında farklı eğitimlere katılarak 5 yıl içerisinde kendini geliştirmiştir. Sonra da 2007 yılından itibaren sosyal medya platformunda makyaj ve güzellik alanında çektiği videoları ile tanınmıştır. Zamanla da geniş bir takipçi kitlesine erişim sağlamıştır. 

Neslim Güngen Kaç Yaşında?

Neslim Güngen, 1986 doğumludur ve 38 yaşındadır.

Neslim Güngen Ne İş Yapıyor?

Neslim Güngen Ne İş Yapıyor?
Neslim Güngen Ne İş Yapıyor?

Neslim Güngen, kuaförlük ve güzellik alanında faaliyet gösteren bir isimdir. Kendisinin sosyal medya platformlarında aktif şekilde paylaşım yapan bir hesabı da bulunmaktadır. Makyaj ve güzellik alanında çekip yayınladığı videolar ile ünlenmiştir. Böylelikle ülke genelinde sosyal medya fenomeni olarak tanınmaktadır. 

Neslim Güngen Tutuklandı mı?

Neslim Güngen Tutuklandı mı?
Neslim Güngen Tutuklandı mı?

Neslim Güngen, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen bir soruşturma ile birlikte çeşitli suçlamalara bağlı olarak gözaltına alınmıştır. 

Neslim Güngen Neden Tutuklandı?

Neslim Güngen Neden Tutuklandı?
Neslim Güngen Neden Tutuklandı?

Neslim Güngen, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama”, “resmi belgede sahtecilik” ve “nitelikli dolandırıcılık” gibi suçlamalarla gözaltına alınmıştır. Kendisi, şu anda mahkeme kararıyla Bakırköy Cezaevi’nde tutuklu bulunmaktadır. 

KOĞUŞTA “HANIMAĞA” OLDU

Erdinç, Neslim Güngen ‘Dilan Polat gibi olmayacağım’ diyerek cezaevinde güçlü durmaya çalıştığını ayrıca cezavindeki yemekleri beğendiğinde yediğini beğenmediğinde ise karnını kantinden doyurduğunu söyledi.

Neslim Güngen’in koğuşundaki 3 üniversite öğrencisine de sahip çıkarak hesaplarına para yatırdığını belirten Erdinç, bu duyulduğunda ise Güngen koğuşta “hanımağa” olarak adlandırılmaya başlandı dedi.

GİZLİ TELEFON GÖRÜŞMESİ

Cezaevini adeta bir detoks kampı olarak gören Neslim Güngen’in infaz koruma memurlarına hiçbir şekilde sorun çıkarmadığı söylendi. Edinç, Güngen’in cezaevi yönetiminden sadece telefon uyarısı aldığını şu sözlerle açıkladı:

“Neslim Güngen haftada bir olan telefonla görüşme hakkını ilk eşinden olan kızı Ecrin Aydın’dan yana kullanmak istedi. Cezaevi yönetimi bu talebe izin vererek sesli konferans odasına götürdü. Güngen kızıyla görüşmesini tamamladıktan sonra kızından telefonu evde bulunan üçüncü kişiye vermesini istedi ve o şahsa evdeki televizyonları satmasının talimatını verdi.

CEZAEVİ YÖNETİMİNDEN UYARI ALDI

Ancak Güngen telefon görüşmesinin dinlendiğinden haberdar değildi. Kurallara bağlı olarak, gerçekleştirilen her bir görüşme sadece belirtilen kişi ile yapılabiliyor. Görevli bir personel ise görüşmeyi dinler ve kayıt altına alır. Güngen’in başka biriyle görüşmesi sonrasında ise telefon görüşmesi sonlandırıldı ve Güngen’e uyarı verildi”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir