1. Haberler
  2. Gündem
  3. Selin Ciğerci ve Eski Eşi Hakkında Soruşturma Başlatıldı!

Selin Ciğerci ve Eski Eşi Hakkında Soruşturma Başlatıldı!

Gazeteci Murat Ağırel'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma göre, güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile eski eşi Gökhan Çıra hakkında bir soruşturma başlatıldı. Ağırel'in bilgilendirmesine göre, konuyla ilgili resmi bir inceleme başlatılmış durumda.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra’nın “kara para aklama” iddialarıyla ilgili olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir soruşturma başlatıldı. Bu durum, Ciğerci’nin önceki sözleri ve ortaya çıkan iddiaları yeniden gündeme taşıdı. Selin Ciğerci, MASAK’ın kendisi hakkında başlattığı inceleme üzerine, “Kara para aklama olayım varsa beni Taksim Meydanı’na koyun, kendimi orada asarım” şeklinde çarpıcı bir tepki vermişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma gizemini korurken, kamuoyu bu olayı yakından takip etmeye devam ediyor.

“Taksim’de Kendimi Asarım” Demişti

Dilan Polat’ın “şampiyonlar ligi” notuyla paylaştığı fotoğrafta yer alan fenomenler ve güzellik merkezi sahiplerinin mal varlıklarına el konulması gündemdeyken, başka bir dikkat çekici gelişme yaşandı. Gazeteci Murat Ağırel, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra hakkında soruşturma başlattığını duyurdu.

Daha önce MASAK’ın, Ciğerci ve Çıra hakkında “kara para aklama” iddialarına ilişkin inceleme başlattığı biliniyordu. “Selin Beauty” isimli güzellik merkezleri bulunan Ciğerci, MASAK’ın inceleme başlatmasının ardından çıkışıyla dikkat çekmiş ve “Kara para aklama olayım varsa beni Taksim Meydanı’na koyun, kendimi orada asarım” ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan, “kara para aklama” suçlamasından tutuklanan Dilan Polat’ın 2019 yılında paylaştığı ve “şampiyonlar ligi” olarak isimlendirdiği fotoğrafta yer alan Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Tolunay Topal, Yasemin Yiğit, Tuğba Demir ve Yavuz Selim Korkut’un ise Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tüm mal varlıklarına el konuldu. Fenomenler için yurt dışına çıkış yasağı da getirilmişti. Bu gelişmeler, kamuoyunda büyük yankı uyandırmış durumda. İlerleyen günlerde bu konulara dair daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir